به گزارش آستان نیوز، در دومین روز نشست برگزیدگان ادوار مختلف جایزه جهانی گوهرشاد که با حضور دکتر محمد مهدینژاد نوری؛ معاون علمی آستان قدس رضوی، دکتر علی سروری؛ دبیر جشنواره جایزه جهانی گوهرشاد، دکتر جمیله علمالهدی؛ رئیس کمیته انتخاب و اعضای هیئت داوران جایزه جهانی گوهرشاد در محل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، با ارائه نقطه نظرات و راهکارهایی برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره در سالهای آتی، بر ضرورت نقش اثرگذار برگزیدگان ادوار گذشته در معرفی و شناسایی سایر بانوان فرهیخته و نیکوکار تاکید شد.
دکتر نفیسه ثقفی؛ برگزیده چهارمین دوره این جشنواره در ابتدای این نشست با تأکید بر اینکه آنچه امروز بیش از گذشته نیازمند آن هستیم همدلی و تشکلسازی برای رفع مشکلات مردم است، گفت: اگر با یکدیگر متحد و هماهنگ باشیم و مشکلات مردم را ریشهای شناسایی کنیم بدون شک اقدامات ماندگارتری از خود به جا خواهیم گذاشت.
سیده اعظم حسینی؛ نویسنده کتاب «دا» نیز از دیگر منتخبان این دوره جشنواره بیان کرد: این انتخاب مسئولیت جدیدی را بر دوش ما نهاده و زمینه ارائه خدمت بیشتری را برای همه ما فراهم کرده است، امیدواریم بتوانیم در این زمینه موفق باشیم و خوش بدرخشیم.
وی گفت: در طول این سالها تشکلهای متعددی شکل گرفته اما این اقدامات پراکنده است و گاهی در گام نخست متوقف میشود یا به سختی مسیر خود را برای رسیدن به اهداف متعالی طی میکند.
حسینی افزود: با توجه به ظرفیت بالای مشهد مقدس، جایزه جهانی گوهرشاد فرصت بی بدیلی برای شناسایی بانوان است تا ضمن معرفی افراد جدید توسط برگزیدگان بتوان از تخصص هر فرد در حوزههای مختلف استفاده کرد.
بیبی فاطمه حقیرالسادات مدیرعامل شرکت دانش بنیان ریززیست فناوران «فردانگر» و از برگزیدگان این دوره نیز تصریح کرد: به دنبال این هستم تا تجارب خود را در اختیار دیگران قرار دهم و زمینه ایجاد اشتغال و مهارتآموزی را برای نسل جوان فراهم آورم و در این مسیر آنها را حمایت و یاری کنم.
وی تأکید کرد: تلاش دارم تا در بخش خادمین علمی حضور مثمر ثمری داشته باشم و اشتیاق بیشتری یافتم تا بتوانیم در زمینههای علمی به کشورهای آفریقایی کمک کنیم.
حقیرالسادات گفت: این جشنواره خروجی بسیار خوبی داشت و فرصت مناسبی برای آشنایی با شرکتها و افرادی که در زمینه تولید ملی و رونق اقتصادی فعالیت دارند برایم فراهم کرد. معتقدم این جشنواره انگیزهای خواهد شد برای سایر بانوان تا در کنار انجام وظایف مادری و همسری، فعالیتهای اجتماعی و نیکوکارانه خود را بیشتر کنند.
در ادامه این نشست شهناز عبادانی واقف و مدیر عامل موسسه خیریه محدث و از برگزیدگان این دوره پیشنهادات خود را برای جذب بهتر و راحتتر افراد در حوزه خادمیاری ارائه کرد.
در ادامه این برنامه دکتر محمد مهدینژاد نوری؛ معاون علمی آستان قدس رضوی، دکتر علی سروری؛ دبیر جشنواره جایزه جهانی گوهرشاد، رباب زیدی از کشور هندوستان، یاسمین حسنات بانوی مبارز از کشور افغانستان و لیلا لندی اصفهانی از برگزیدگان سومین دوره جایزه جهانی گوهرشاد نیز راهکارهایی برای شناسایی و معرفی بانوان فرهیخته و نیکوکار ارائه کردند.
گفتنی است؛ همزمان با هفتمین روز دهه کرامت رضوی مراسم چهارمین دوره جایزه جهانی گوهرشاد با معرفی 8 بانوی زن نیکوکار مسلمان در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.